divendres, 10 de juny del 2011

Morfosi



Esteu tots convidats a la inauguració de MORFOSI, exposició de joieria contemporània, a carrec de Martina Pont i Catalina Brenes aquest dijous 9 de juny a les 19:00 hores a la Galeria Alea, Carrer Argenteria 66, Barcelona.  

La Martina i la Catalina són Llicenciades en Belles Arts i joieres. Han assistit a nombrosos seminaris i workshops d'especialització en tècniques de joieria. Han guanyat premis i concusos i han exposat arreu.

El treball de la Martina el conec des de fa uns quants anys. Bé, més aviat hauria de dir que la conec a ella, per que les seves joies, com a bona artista creativa que és, no deixen mai de sorpendre'm. Al observar-les, semblen trobar-se en un permanent estat de transformació, se'ns mostren descobertes en aquell precís instant en que volien convertir-se en un altre ser.

Les peces de Catalina Brenes són criatures d'una bellesa extranya, impactant. Semblen objectes retrobats, emergits d'un passat remot, com si sempre haguessin existit així. Ara, al contemplar-les, les veiem tranquiles, serenes, però hi intueixes la força de la natura i aquell embelliment que dóna el pas del temps. 

MORFOSI es podrà visitar fins el 30 de juliol.
No us ho perdeu!

Lali Mensa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada